Juicefasta online

Boozta din livsenergi med  en 3- dagars eller en 7- dagars fasta och meditations ”utmaning” online!

Fasta är ett kraftfullt verktyg till att återfå livsenergi, bryta negativa mönster och låta kroppen gå in i läkning. Det är en tid att ta det lugnt, reflektera och få kontakt med dina superkrafter. Du kommer förstå vad jag menar efter du har testat.

Jag kommer stötta dig genom att erbjuda somatics, meditationer, gruppträffar, morgonstunder med rörelser och andningsövningar och annan inspiration. Du kommer vara en del av en facebookgrupp där jag peppar er och där alla i gruppen kan finnas för varandra.

Den här juicefastan kommer ske online förutom en träff i Slottskogen om du bor i Göteborg.

7- dagars juicefasta 17 sept- 24 sept. 

Torsdag: 18.00- 20.00 Zoomträff ( du kommer få länken via mail). Meditation för att få kontakt med din inre sanning och intuition som har tagit dig hit. Ta med papper och penna.
Vi sätter en gruppintention och individuella intentioner för veckan.

Juicefastan startar på Fredagen!
Fredag: 7.00-7.45 Morgonmeditation via facebookgruppen. Ta med papper och penna.
Fredag: 18.00- 20.00 Zoomträff där vi delar våra upplevelser av första dagen och en Somaticsklass med fokus på att få landa in i din soma ( body & mind) och njuta av en skön klass för att komma ner i varv, lugna nervsystemet och stilla sinnet. I somatics rör du dig långsamt, medvetet och med en snäll och tålmodig inställning till dig själv.

Lördag: 8.00-8.45 Morgonmeditation i facebookgruppen. Ta med papper och penna.
Lördag: 13.00- 15.00 Skogsmeditation i Slottsskogen. Vi ses vid Plikta lekpark. Om du inte bor i Gbg kommer du få meditationen skickade till dig.
Lördag: 16.00- 17.00 Zoomträff för att checka in hur det gå (om alla kan delta på skogsmeditationen blir det ingen Zoom träff).

Söndag: 8.30 -9.15 Morgonmeditation i facebookgruppen. Ta med papper och penna.
Söndag: 17.00-18.45 Zoomträff och en Somatics klass

Måndag: 45 min Morgonmeditation i facebookgruppen. ( Tid för morgon meditationen bestäms utifrån gruppens möjligheter).
Måndag: 19.30-20.30 Zoomträff – check in

Tisdag: 45 min Morgonmeditation i facebookgruppen
Tisdag: 19.30-20.30 Zoomträff – check in

Onsdag: 45 min Morgonmeditation i facebookgruppen
Onsdag: 19.30-20.30 Zoomträff – check in

Torsdag: 45 min Morgonmeditation i facebookgruppen.
Torsdag: 20.30- 21.00 Zoomträff. Avslutning och du kommer få information om hur du ska fasa ut fastan. Super Viktigt!!

Pris: 1800:- Betala in till bank giro 5014-9558. Skicka ett mail och bekräfta din betalning till rosanderanna@hotmail.com

I priset ingår även
– 1 st Somatics ljudfil
– Juicerecept
– Skogsmeditation
– 4 Nia pass. Nia är en dansant rörelseform med inslag av kampsport och närvaro. Måndag 17.00, Onsdag 17.00, Fredag 9.30 och Söndag 11.00
– 50% på en enskild somatic session. ( värde 800:-).

3- dagars juicefasta 24 sept- 27 sept 

Torsdag 18.00- 20.00 Zoom träff ( du kommer få länken via mail). Meditation och övningar för att få kontakt med din inre sanning och intuition som har tagit dig hit. Ta med papper och penna.
Vi sätter en gruppintention och inviduella intentioner för helgen.

Juicefastan startar på Fredagen!

Fredag 7.00- 7.45 Morgonmeditation med rörelser, andning och stillhet i face book gruppen. Ta med papper och penna.
Fredag 18.00- 20.00 Zoom träff där vi delar upplevelser av första dagen + en Somaticsklass med fokus på att få landa in i din soma ( body & mind) och njuta av en skön klass för att komma ner i varv, lugna nervsystemet och stilla sinnet. I somatics rör du dig långsamt, medvetet och med en snäll och tålmodig inställning till dig själv.

Lördag 8.00- 8.45 Morgonmeditation med rörelser, andningsövningar och stillhet i facebookgruppen. Ta med papper och penna.
Lördag 13.00- 15.00 Skogsmeditation i Slottsskogen. Vi ses vid Plikta lekpark.
Lördag 16.00- 17.00 Zoom träff för att checka in hur det går ( Om alla kan delta på skogsmeditationen blir det ingen Zoom träff).

Söndag 8.30 -9.15 Morgonmeditation med rörelser, andningsövningar och stillhet i face book gruppen. Ta med papper och penna.
Söndag 17.00-18.30 Zoom träff ( du kommer få länken via mail ) för att avsluta tillsammans. Jag kommer berätta hur du ska fasa ut fastan. Det är superviktigt!!!

Pris: 1150:- Betala till bg 5014- 9558.  Bekräfta din betalning genom att maila till rosanderanna@hotmail.com.
Max antal: 15 st

I priset ingår även
– Juicerecept
– En somatics ljudfil som du kan göra när som helst under helgen.
– Vara en del av face book gruppen där jag kommer stötta dig och skicka inspiration under hela helgen. Där finns det också möjlighet att stötta och peppa varandra.
– 50% på en enskild somatic session ( värde 800kr)

När du anmäler dig kommer du få mer information om hur du ska förbereda dig inför fastan och vad som är viktigt att tänka på.

Här är en före och efter bild efter min första 7 dagars juicefasta! 

Vill du göra dina egna juicer behöver du
🥬  Slow juicer
🥬  Råsaft centrifug

🍍 Alternativ är att köpa dina juicer på Happy M Kitchen Vasagatan 24. De använder ekologiska varor och även KRAV märkta så mycket som det går.
🍍 ERBJUDANDE! Om du handlar dina juicer där får du en gratis lunch. De har super god mat och ett förslag är att vi går dit tillsammans när fastan är avslutad och avnjuter en hälsosam lunch.

Vem ska inte fasta?

Du ska inte fasta om du är gravid
Du ska inte fasta om du ammar
Du ska inte fasta om du har/haft en ätstörning som skulle kunna bli aktiverad och skapa ett negativt utfall för dig.
Du ska inte fasta om du äter medicin

Varför ska du Juicefasta?

Precis som du har ett behov av semester så har dina tarmar ett behov av semester. Utan semester kan du känna dig trött, överarbetad och sliten. Tänk att dina tarmar har arbetat varje dag ett helt år eller kanske ett helt liv. Låt dem få ta en paus.
Celler och DNA repareras
Stimulerar cellproduktion
Stärker immunförsvaret
Stabiliserar blodsockret
Insulinkänsligheten förbättras
Du kan stärka din mentala styrka. Få en klarhet till att stanna till och se till helheten av ditt liv och dina val. Lever du som du vill eller längtar du till någon förändring? Behöver du ta ett steg åt ett annat håll för att leva ut din potentiella glädje och hälsa? Fastan kommer ge tid för reflektion.

Hur gör man en Juicefasta?

Under juicefastan kommer du dricka vatten och juicer som är pressade i en råsaft centrifug eller en slowjuicer där maskinen filtrerar bort alla fibrer.
Vi vill stänga av matsmältningssystemet så inget intag av fibrer är vad som gäller!
De första dagarna kommer systemet sakta ner och efter ett par dagar in i fastan så stängs matsmältningssystemet av helt.
I vanliga fall kan matsmältningen ta upp till 70% av all vår energi det är därför man kan känna sig så otroligt trött efter en stor måltid. Tänk all den energin som kommer bli över och det den kommer att gå till är- Läkning, Healing🌟

Den här ” utmaningen” Juicefastan hålls av Anna Rosander,
Utbildad inom hälsopromotion, Göteborgs universitet, Nia Black Belt instruktör och Somtics Educater.

Min första upplevelse av att fasta var sommaren 2017 på ett retreat i Amsterdam med 7 andra personer tillsammans med dr Andrea Page. Det var inget fancy retreat i den yttre bemärkelsen men den inre resan och den inre transformationen som vi bjöds in till var helt magiskt! Det omprogrammerade hela mitt system. Både mentalt och fysisk!
Innan fastan hade jag en del problem med magen, hade svårt att återfukta mig och ta upp vatten och kände mig ofta uttorkad. Jag fick ofta migrän efter jag hade tränat och jag kände att kroppen längtade efter att få en ny energi och min intuition sa att det fanns någonting att upptäcka i fastan. Jag var även en slav under kaffets koffeinkickar.
Mentalt var det ju det här med rädslan av att var hungrig och att livslusten styrdes efter maten som jag åt.
Livslusten, det var otroligt intressant och enormt frigörande att upptäcka den äkta, riktiga livslusten som inte kommer ifrån mat utan inifrån. Det var som att öppna upp en port för livsenergin att strömma genom mig och dag nummer 6 började jag drömma större än någonsin!
För mig skiftade alla de ”symptomen” som jag beskriv tidigare och jag upplever att det är en tid innan min första fasta och en tid efter både kroppsligt och mentalt. Jag kan berätta mer om det under helgen tillsammans.

Att fasta är en kraftfull process åt alla håll och kanter men det är en naturlig process att låta kroppen få vila. Vi testar 🍉👏!

Du anmäler dig till rosanderanna@hotmail.com
Hör av dig till mig om du är nyfiken eller har några frågor.

Med värme Anna ❤️