Juicefasta Online 20-24 Maj 2022!

Boozta din livsenergi med  en 5-dagars juicefasta och transformation – ONLINE!

“Åh Anna, jag mår så bra, Jag har inte känt så här på länge! Jag är piggare smartare och så mycket lugnare i dag än vad jag har varit på länge”

Juicefasta är ett kraftfullt verktyg till att återfå livsenergi, bryta negativa mönster och låta kroppen gå in i läkning och komma tillbaka till balans. Det är en tid att ta det lugnt, reflektera och få kontakt med din superkraft ( livsenergi) som du har inom dig.
Det är en stor fördel att få uppleva hur bra du kan må och utifrån det göra nya hälsosamma och stärkande val för din kropp och ditt allmänna välmående.
Ibland behövs det en omstart och fasta är den snabbaste vägen till just det!

Jag kommer stötta dig med somaticsklasser, meditationer, gruppträffar, morgonstunder med rörelser, andningsövningar och meditation. Vi kommer ses via zoom och genom face book live via vår facebookgrupp.

5- dagars juicefasta och transformation fredag den 20-24 Maj!

 • Onsdag 18 jan 19.30- 20.45 Första träffen. Meditation och övningar för att få kontakt med din intention .
  Juicefastan startar på fredagen!    
 • Fredag 7.00-7.45 Morgonmeditation med mjuk SOMA MOVE, andningsövningar och meditation.
 • Fredag 19.30- 21.00 Samtal och Somaticsklass.- Öppna hjärtat.
 • Lördag 9.00-9.45 Morgonmeditaion med mjuk SOMA MOVE, andningsövningar och meditation.
 • Lördag 16:00- 17.45 Samtal och Somaticsklass- Frigör dina höfter.
 • Söndag 9.00 -9.45 Morgonmeditation med mjuk SOMA MOVE, andningsövningar och meditation.
 • Söndag 16:00- 17.30 Samtal och Somaticsklass- Lätta dina axlar.  
 • Måndag 7.00-7.45 Morgonmeditation med mjuk SOMA MOVE, andningsövningar och meditation.
 • Måndag 19.30. 20.45 Samtal och Somaticsklass- Möt hela dig själv med en kärleksfull kram och fascination.
 • Tisdag 7.00-7.45 Morgonmeditation med mjuk SOMA MOVE, andningsövningar och meditation.
 • Tisdag 18.00- 19.30 Sista träffen! Samtal och Framtidsmeditation. Jag kommer berätta hur du ska fasa ut fastan. Det är superviktigt!!!

Pris: 2 200kr
Betala till bg 5014- 9558
Maila rosanderanna@hotmail.com om du vill vara med.
När du anmäler dig kommer du få mer information om hur du ska förbereda dig inför fastan och vad som är viktigt att tänka på.


I priset ingår även

 • Juicerecept
 • Somaticsklasserna spelas in och du kommer få dem så du kan ladda ner dem.
 • 50% på en enskild somatic session ( värde 800kr)

“Tack fantastiska du för att du bjöd in till denna helg, jag trodde inte att jag skulle klara av att vara utan kaffe och mat men nu vet jag att jag förmår bestämma över mina känslor…” 

Här är en före och efter bild efter min första 7 dagars juicefasta! 

Vill du göra dina egna juicer behöver du
  Slow juicer
  Råsaft centrifug

Alternativ är att köpa dina juicer på Happy M Kitchen Vasagatan 24. De använder ekologiska varor och även KRAVmärkta så mycket som det går.

Vem ska inte fasta?

 • Du ska inte fasta om du är gravid
 • Du ska inte fasta om du ammar
 • Du ska inte fasta om du har/haft en ätstörning som skulle kunna bli aktiverad och skapa ett negativt utfall för dig
 • Du ska inte fasta om du äter medicin

Varför ska du Juicefasta?

 • Precis som du har ett behov av semester så har dina tarmar ett behov av semester. Utan semester kan du känna dig trött, överarbetad och sliten. Tänk att dina tarmar har arbetat varje dag ett helt år eller kanske ett helt liv. Låt dem få ta en paus.
 • Celler och DNA repareras
 • Stimulerar cellproduktion
 • Stärker immunförsvaret
 • Stabiliserar blodsockret
 • Insulinkänsligheten förbättras
 • Du kan stärka din mentala styrka. Få en klarhet till att stanna till och se till helheten av ditt liv och dina val. Lever du som du vill eller längtar du till någon förändring? Behöver du ta ett steg åt ett annat håll för att leva ut din potentiella glädje och hälsa? Fastan kommer ge dig tid för reflektion och vi kommer göra övningar så att du med större klarhet kan se vad du behöver göra för att blomma ut så som du önskar. Det är inte bara en detox för kroppen utan också att kliva ut för små kläder av rädsla och begränsningar och bli mer av den du är ämnad till att vara. Nya vanor och nya val är en bra start! Min förhoppning är också att du förkroppsliga självkärlek som din bästa vän.

Hur gör man en Juicefasta?

Under juicefastan kommer du dricka vatten och juicer som är pressade i en råsaft centrifug eller en slowjuicer där maskinen filtrerar bort alla fibrer.
Vi vill stänga av matsmältningssystemet så inget intag av fibrer är vad som gäller!
De första dagarna kommer systemet sakta ner och efter ett par dagar in i fastan så stängs matsmältningssystemet av helt.
I vanliga fall kan matsmältningen ta upp till 70% av all vår energi det är därför man kan känna sig så otroligt trött efter en stor måltid. Tänk all den energin som kommer bli över och det den kommer att gå till är- Läkning, Healing?

Den här ” utmaningen” Juicefastan hålls av Anna Rosander,
Utbildad inom hälsopromotion, Göteborgs universitet, Nia Black Belt instruktör och Somtics Educater. Jag har praktiserat att juicefasta i 4 år och det har blivit ett superverktyg till livsenergi, klarhet och kraft. Nu delar jag utifrån mina egna erfarenheter och vill betona att du går med i den här fastan på eget ansvar. Jag kommer stötta dig i ditt växande. Kroppen kommer sköta detoxandet samtidigt som du kommer möta dig själv på ett unikt sätt.

Min första upplevelse av att fasta var sommaren 2017 på ett retreat i Amsterdam med 7 andra personer tillsammans med dr Andrea Page. Det var inget fancy retreat i den yttre bemärkelsen men den inre resan och den inre transformationen som vi bjöds in till var helt magiskt! Det omprogrammerade hela mitt system. Både mentalt och fysisk!
Innan fastan hade jag en del problem med magen, hade svårt att återfukta mig och ta upp vatten och kände mig ofta uttorkad. Jag fick ofta migrän efter jag hade tränat och jag kände att kroppen längtade efter att få en ny energi och min intuition sa att det fanns någonting att upptäcka i fastan. Jag var även en slav under kaffets koffeinkickar.
Mentalt var det ju det här med rädslan av att var hungrig och att livslusten styrdes efter maten som jag åt.
Livslusten, det var otroligt intressant och enormt frigörande att upptäcka den äkta, riktiga livslusten som inte kommer ifrån mat utan inifrån. Det var som att öppna upp en port för livsenergin att strömma genom mig och dag nummer sex började jag drömma större än någonsin!
För mig skiftade alla de “symptomen” som jag beskriv tidigare och jag upplever att det är en tid innan min första fasta och en tid efter både kroppsligt, mentalt och andligt. Jag kan berätta mer om det under helgen tillsammans.

Att fasta är en kraftfull process åt alla håll och kanter men det är en naturlig process att låta kroppen få vila. Vill du vara med och testa ??!

Du anmäler dig till rosanderanna@hotmail.com
Hör av dig till mig om du är nyfiken eller har några frågor.

Med värme Anna ❤️