Om mig

Det fanns en tid där jag drömde om att få känna mig fri i min kropp och sinne och där jag vågade dansa och röra mig mer utifrån vad som kändes som jag. Jag har alltid varit fascinerad av frihetsbegreppet och sökt efter det i hela mitt liv och någonting hände i mig 2014 när Nia kom in i mitt liv. Den tog mig med storm och efter första klassen visste jag att jag vill fördjupa mig och jobba vidare med den här rörelseformen och livsstilspraktiken. Innan det hade jag utbildad mig inom hälsa till Hälsocoach, personlig tränare och arbetade med att motivera och inspirera människor till att må bättre och röra på sig mer.

Nian gav mig allt det där som jag sökt, en djupare kontakt till mig själv, en total frihet i min kropp till uttryck och få ta plats på mitt unika sätt. Jag upptäckte att i stabiliteten och i nuet är där friheten känns som allra mest. Det här är vad jag erbjuder människor som kommer på mina klasser att få återta sig själva och väcka det som legat sovande och blomma ut till sin lyskraft!

Som en empatisk ledare med en högkänslighet för att se bortom det som sägs eller syns i det yttersta lagret är det självklart för mig att arbeta med stärkande metoder som ger varje enskilt människa ansvaret att ta tillbaka makten till sin hälsa, sin kropp, sin medvetenhet och sitt liv. Nia, somatics, juicefasta har alla gåvor där människor bjuds in till en kraft och livsenergi som brinner inom varje person där “jag mår bra” kan få bytas ut till “jag mår jättebra”!!

I min närvaro finns inte prestation och krav utan det är ett rum skapad utifrån att få  uppleva, utforska och vara i rörelseglädje. En plats för glädje, lek, njutning och mindre allvar samtidigt som det ger en förhöjd närvaro och livsbejakelse.