Nia Sittande

Nia är för alla!

I Nia sittande dansar vi och rör oss till musiken på ett läkande, härligt, energifylld och kreativt sätt. Jag älskar att dela med mig av Nia till olika människor och jag anpassar Nian dit jag kommer och vilken målgrupp jag har framför mig.
Jag håller klasser både på äldreboende, träffpunkter eller som på Tre Stiftelser ( Vegahuset)  som jag har varit på  i ca tre år.

Det viktigaste är att alla dansar utifrån sin förmåga och sina förutsättning. Nian blir då stärkande och glädjefull! Det är också ett sätt att få landa in i nuet på ett behagligt och inspirerande sätt.

Om ert boende, företag, träffpunkt eller annan pensionärsförening vill testa Nia,  maila mig till rosanderanna@hotmail.com

 

Film från Vegahuset som tillhör tre stiftelser. Filmen är skapad av Jenny Wessel från Nia Movement Center.