Nia Workshops

Söndag den 10 januari
52 MOVES  


Nia bygger på 52 rörelser som består av steg, stance, kickar, punches, blockar, rörelser för ryggraden, bäckenet, bröstkorgen och olika hand- och fottekniker.
I den här workshopen kommer vi gå igenom alla 52 och sedan ta med alla steg och rörelser i en Nia klass.

Intentionen med workshopen är att du ska få förkroppsliga Nians steg och rörelser. Min önskan är att ska kunna känna dig mer bekväm med hur du kan anpassa stegen och rörelserna utifrån din kropp så att du lättare kan välja välbehag och även få ut mer styrka, kraft och flow i din Nia träning.

Plats: Redbergsskolan Örngatan 6
Tid: 10.30-12.30
Pris: 250kr Swish 123 282 50 32
Antal platser: 8
Anmäl dig till rosanderanna@hotmail.com
Leds av Anna Rosander Nia Black Belt teacher.

Lördag den 6 februari
NIA- FRI DANS

I den här workshopen kommer du att få utforska fri dans utifrån Nians perspektiv.  Intentionen är att väcka din kreativitet till rörelser, ge dig möjlighet till att hitta ditt uttryck, leka med musiken,  bevittna dansare inom dig och väcka vem du är ännu mer!  Vi kommer gå igenom 8 olika steg som är en del av Nians princip Fri Dans. 

Låt oss ha roligt, testa, leka, dansa, finna glädje i den fria dansen som  kommer backas upp av en struktur och form som vi kommer att följa.
Du behöver inga tidigare kunskaper för att vara med bara ett nyfiket sinne och en längtan till rörelseglädje.  Toppen tillfälle för dig som vill fördjupa din Nia träning och komma i mer kontakt med din kropp och livet inom dig.

Plats: Nordengården Stockholmsgatan 16
Tid: Lördag kl 11.00-13.00
Pris: 360:- ( 300:- om du är pensioner, student, arbetssökande)
Anmäl dig till rosanderanna@hotmail.com
Leds av Anna Rosander Black Belt teacher.